Assassin's Creed Rogue Remastered

Cikkszám: 3307216044475

4 500 Ft Régi ár: 6 000 Ft

Kategória: PS4, Játékok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Készleten

Leírás

Assassin's Creed Rogue Remastered

Tesztelt , hibátlan működés.

Fizetési információk:

 1. Bankkártyás fizetés
 2. Utánvét
 3. Személyes átvétel

 

Szállítási információk:

 1. GLS:
  1.  bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
  2.  utánvét: +1190 Ft.
 2. Személyes átvétel:
  1. Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.:10-13h)
  2. Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól

Szállítás bélelt borítékban.

 

1751, Észak-Amerika. A franciák és az indiánok között dúló véres és kaotikus háború közepette Shay Patrick Cormac, a félelmet nem ismerő ifjú asszaszin sötét átalakuláson meg keresztül, ami örökké megváltoztatja a Testvériség jövőjét. Immár felújított, kibővített változatban is élvezheted majd ezt a rendhagyó epizódot, amelyben egy templomos szerepét öltheted magadra!
Te vagy a legfélelmetesebb vadász — A sorozatban először irányíthatsz egy Templomost, aki az Asszaszinok halálos képességei mellett eddig nem látott trükkökkel és fegyverekkel bír.

Merülj alá a sötétségbe — Figyeld meg Shay változását, ahogyan kalandvágyó Asszaszinból bosszúra szomjazó Templomossá válik, aki egyenként vadássza le egykori testvéreit. Az Assassin’s Creed: Rogue első kézből mutatja be az eseményeket, amelyek Shay változásához vezettek, aki tetteivel örökre megváltoztatta az Asszaszin Testvériséget.

Újra álmodott hajózás — Fedezd fel az Észak-Atlanti-óceánt és Amerika vízi útjait The Morrigan nevű hajód fedélzetéről, és szállj harcba új taktikákat alkalmazva! Minden eddiginél veszedelmesebb támadók várnak majd rád a hatalmas vizeken, akik legyőzésére a hajó teljesen új fegyverarzenálját is bevetheted, például a sorozatlövő géppuskát, vagy a rendkívül gyúlékony olajat.

Hatalmas és változatos nyílt világú környezet — Shay története három alapjaiban különböző helyszínen vezet keresztül, amely során felfedezheted a jéggel borított Északi-Atlanti-óceán fagyos vidékét, az észak-nyugati folyóvidéket, valamint a XVIII. századi New York városát is!

Felújítva, kibővítve - Megnövelt felbontás és sebesség (PS4 Pro és Xbox One X konzolokon akár 4K felbontásban) -, még szebb fények, árnyékok és modellek, még több ember a városokban, valamint még ezeken kívül is további fejlesztések gondokosnak róla, hogy ez lehessen a játék eddig legszebb változata. Két bónusz mellékküldetés (The Armor of Sir Gunn Quest, The Siege of Fort de Sable), illetve a Master Templar és az Explorer felszerelés csomagok gondoskodnak róla, hogy extra tartalomban se szenvedj hiányt.

 

Alapítva 2009