Hallottál már az Arany Joystickról?

Hallottál már az Arany Joystickról?

Zharusz

Az OMEN és a HP szervezésében idén 35.-ik alkalommal adja a lehetőséget a játékosoknak, hogy szavazzanak: melyik volt az év legjobb játéka! Erre akár már úgy is tekinthetünk, mint a videójátékok Oscar díja!

 

A rendezvényre november 17-én kerül sor ahol a legtöbb szavazatot elért játékok megkapják helyüket a legnagyobbak között. Itt születnek meg a Game of the Year (GOTY) kiadások és itt dőlnek el igazán, mely címek kaphatnak igazán folytatást akár DLC akár második részként.   

De miről is van szó pontosabban? Meglepő lehet ugyanis, hogy ez az esemény már jóval túl van a negyed évszázadon is. A rendezvényt első alkalommal 1983-ban Londonban tartották és csupán 5 cím kaphatta meg az akkori legjobbaknak járó díjat, melyet ma már csak megmosolygunk, nosztalgiázunk.

 Ezzel ellentétben az idei eseményen 21 kategóriába lettek besorolva az esélyesek igen komoly címekkel. Akik még nem vettek rész ilyen szavazáson azok tapasztalni fogják, hogy itt nem csak magát a játékot választjuk ki hanem, többek között a legjobb karakter szinkron, a legjobb platform (PC/PS4/XBOX ONE/NINTENDO SWITCH/ VR/ és mobil) játékot, a legjobb háttérzenét, a történetvezetést, a kiadót, az e-sport csapatot és játékot, és nem utolsó sorban a legjobb Streamert.

Az idei év még különösebbé teszik, ugyanis az Assassin’s Credd Origins fejlesztő csapata tartogat számunkra meglepetéseket így mindenképp érdemes lesz nézni is az átadót.

A kérdőív mellé e-mail címünk hitelesítése után egy ingyenes cirka 100 oldalas angol nyelvű e-book magazint kapunk melyet a kitöltés végesztével választhatunk ki.  

De ez még nem minden! Most mi itt a BestKonzolnál egy kihívás elé állítunk titeket! Tippeld meg a 21-es kérdésre a helyes választ és a díjkiosztó után November a helyesen tippelők között értékes BestKonzol nyeremény csomagot sorsolunk ki!
A szavazáshoz kattints ide!

 

 

Szólj hozzá!

További bejegyzések