Bound by Flame

Cikkszám: 3512899112544

3 500 Ft Régi ár: 3 999 Ft

Kategória: PS4, Játékok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Készleten

Leírás

Bound by Flame

Tesztelt , hibátlan működés.

Fizetési információk:

 1. Bankkártyás fizetés
 2. Utánvét
 3. Személyes átvétel

 

Szállítási információk:

 1. GLS:
  1.  bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
  2.  utánvét: +1190 Ft.
 2. Személyes átvétel:
  1. Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.:10-13h)
  2. Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól

Szállítás bélelt borítékban.

 

A Bound by Flame a szerepjátékok egyik új reménységeként egy kifejezetten ígéretes történetet mesél el számunkra. Minden azzal kezdődik, hogy főhősünket megszállja egy tűzdémon, a történet során pedig csak rajtunk múlik majd, hogy inkább megszabadulunk az átoktól, vagy áldásként használjuk fel a minket rabságban tartó gonosz erőket.

Ebből kifolyólag a rendkívül sötét és sajátos fantáziavilágot lefestő Bound by Flame játékmenetét is a kettősség jellemzi majd, hiszen az egyre nehezebb küldetések és harcok során mi döntjük el, hogy a démoni erő kihasználásával magunk is pokoli lényekké válunk,vagy inkább emberként harcolunk tovább, ezzel a nehezebb utat választva magunknak.

Igazi szerepjátékként a Bound by Flame az összetett akciók mellett óriási szabadságot is biztosít számunkra, így a fő- és mellékküldetések megválasztása mellett mi dönthetünk karakterünk külleméről, sorsáról, valamint fejleszthetősége miatt erősségeiről, gyengeségeiről, továbbá fegyverzetéről és páncélzatáról is.

 • Viseld tetteid súlyát és döntsd el te, hogy engedsz-e a démoni oldal csábításának, vagy inkább a történet végéig kitartasz emberi mivoltod mellett!
 • Igazi szerepjátékként óriási szabadság és rengeteg harc vár rád, a craft-rendszernek köszönhetően pedig még fegyvereidet és páncéljaidat is te alkothatod meg!
 • Válaszd a PlayStation 4-es változatot, ahol igazi újgenerációs grafika vár rád!

 

Alapítva 2009