Bound by Flame

Cikkszám: 3512899112544

5490 Ft

Kategória: PS4, Játékok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Ingyenes szállítás!

Készleten

Leírás

A Bound by Flame a szerepjátékok egyik új reménységeként egy kifejezetten ígéretes történetet mesél el számunkra. Minden azzal kezdődik, hogy főhősünket megszállja egy tűzdémon, a történet során pedig csak rajtunk múlik majd, hogy inkább megszabadulunk az átoktól, vagy áldásként használjuk fel a minket rabságban tartó gonosz erőket.

Ebből kifolyólag a rendkívül sötét és sajátos fantáziavilágot lefestő Bound by Flame játékmenetét is a kettősség jellemzi majd, hiszen az egyre nehezebb küldetések és harcok során mi döntjük el, hogy a démoni erő kihasználásával magunk is pokoli lényekké válunk,vagy inkább emberként harcolunk tovább, ezzel a nehezebb utat választva magunknak.

Igazi szerepjátékként a Bound by Flame az összetett akciók mellett óriási szabadságot is biztosít számunkra, így a fő- és mellékküldetések megválasztása mellett mi dönthetünk karakterünk külleméről, sorsáról, valamint fejleszthetősége miatt erősségeiről, gyengeségeiről, továbbá fegyverzetéről és páncélzatáról is.

  • Viseld tetteid súlyát és döntsd el te, hogy engedsz-e a démoni oldal csábításának, vagy inkább a történet végéig kitartasz emberi mivoltod mellett!
  • Igazi szerepjátékként óriási szabadság és rengeteg harc vár rád, a craft-rendszernek köszönhetően pedig még fegyvereidet és páncéljaidat is te alkothatod meg!
  • Válaszd a PlayStation 4-es változatot, ahol igazi újgenerációs grafika vár rád!