Gran Turismo Sport /ÚJ/

Cikkszám: 71719828259

9 999 Ft Régi ár: 14 000 Ft

Kategória: PS4, Játékok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Új

Készleten

Leírás

A Gran Turismo sorozat egy igazi élő legenda, amely végigkísérte az összes PlayStation konzolt, hihetetlenül jó autóversenyes élményt kínálva mindazoknak, akik bármelyik úgy döntöttek, versenybe szállnak. Az új epizód, a Gran Turismo Sport nem véletlenül hagyja el a számozást: ezúttal online vetheted bele magad a versenybe!

A játék 140 autóval vár, ezek között megtalálhatók a legprofibb sportautók és utcai példányok is. A gondos részletességgel megálmodott járgányok mind más élményt kínálnak. Az irányítást is a saját kedvedre szabhatod, így akár egészen valószerű szimulációban is lehet részed, de meg is könnyítheted a saját dolgodat függően a játéktudásodtól.

Az oktatómód részletes bemutatóval vár, amelyben a játék felkészít az igazi kihívásokra és megtanulhatod a legapróbb részleteket is. A sport módban már szembe is nézhetsz az első online versenytársaiddal, vagy követheted a profik versenyét is. Számtalan különböző pálya vár Rád a legkülönfélébb kihívásokkal, így a legegyszerűbb aszfaltpályától a legdurvább rally futamig mindenben kipróbálhatod magad. Az autóidat akár személyre is szabhatod az ízlésednek megfelelően, hogy aztán igazán egyedi verdával hasítsd az aszfaltot!

Pattanj a kedvenc autódba, öveket bekapcsolni és máris érezheted a virtuális benzingőzt! Az autós játékok kedvelői számára bérelt helye van a játéknak! Vár a Gran Turismo Sport a legjobb versenyekkel és autókkal!