Razer Wolverine Ultimate Edition Xbox One / PC / Xbox Series

49 990 Ft Régi ár: 55 000 Ft

Kategória: XBOX ONE, Tartozékok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Készleten

Leírás

Hibátlan tesztelt

Fizetési információk:

 1. Bankkártyás fizetés
 2. Utánvét
 3. Személyes átvétel

 

Szállítási információk:

 1. GLS:
  1.  bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
  2.  utánvét: +1290 Ft.
 2. Személyes átvétel:
  1. Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.:10-13h)
  2. Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól

 

Hibátlan, újszerű

 

Tökéletes kontroll egyéni opciókkal - a Razer Wolverine Ultimate Edition speciális, Mecha-Tactile Action Buttons nevű rendszere egyszerre nyújt a billentyűk puha, kényelmes, komfortos érintése mellett tűpontos nyomásérzékelést.

Megteheted, hogy teljes mértékben átállítod multifunkcionális billentyűit, vagy saját ízlésed szerint kalibrálod a kontroller érzékenységét. Amennyiben még ennél is nagyobb szabadságra vágysz, átvariálhatod az analóg karokat és a d-pad stílusát is, a tradicionális "lenyomós" és a modernebb "billenős" változat közül választva! A kontroller különféle speciális funkcióit egy gyors működésű panelen variálhatod, de igény esetén bekapcsolhatod a "Hair Trigger" módot is, mely szupergyors tűzsebességet biztosít.

A kontroller 2-féle dedikált kapcsolódási móddal - Xbox One, PC - rendelkezik, mely az egyéni beállítások elvesztése nélkül változtatható.

 

SZABADON CSERÉLHETŐ ÉS VARIÁLHATÓ ANALÓG KAROK ÉS D-PAD
Az analóg karok magasságának és alakjának megváltoztatásával, valamint a d-pad lenyomós / billenős működésének átállításával olyan vezérlőt állíthatsz össze, mely kifejezetten a te játékstílusodhoz és igényeidhez igazodik. A Razer Wolverine Ultimate irányítófelülete emellett villámgyors elérést biztosít a beállításokhoz, biztonsági funkciója pedig kizárja a véletlenül lenyomott billentyűk okozta kellemtelenségeket.

EXTRA BILLENTYŰKKEL A PLUSZ LEHETŐSÉGEK ÉRDEKÉBEN
A Wolverine Ultimate Edition a plusz lehetőségekre vágyó playerek igényeit hivatott kiszolgálni 6 darab programozható, multifunkcionális billentyűjével. Ezzel a technológiával olyan speciális funkciókat tudsz elérni a játékokban, melyekre hagyományos irányítókkal nincs lehetőség.

SZUPERGYORS TŰZSEBESSÉG
A lövöldözős játékokban gyakran milliszekundumokon múlhat a győzelem. A kontroller "Hair Trigger" módjának használatával a beépített mechanikus blokkolókapcsolók lerövidítik a két fő ravasz-gomb érzékelési útját, melynek eredménye a jelentősen gyorsabb tűzsebesség lesz.

EGYSZERŰ APPLIKÁCIÓS VEZÉRLÉS
A multifunkciós gombok és ravaszok személyre szabása mellett a kontroller érzékenységének beállítására és a rezgőmotorok kalibrálására is lehetőséged van - mindezt egy könnyen kezelhető mobilos applikáción keresztül érheted el.

VEZETÉKES KAPCSOLATTAL
A Wolverine Ultimate Edition input lag nélküli, villámgyors kommunikációt biztosít lecsatolható USB kábelével. A késés nélküli, "versenykörülményeket" biztosító háttér kényelemmel is párosul, hiszen a kontroller 3 méteres vezetékkel csatlakozik a konzolhoz.

RAZER™ MECHA-TACTILE AKCIÓGOMBOKKAL SZERELVE
A Wolverine Tournament Edition kontrollert Razer™ Mecha-Tactile akcióbillentyűkkel látták el, melyek a kellemes, puha érintés mellett tökéletesen pontos érzékelést biztosítanak.

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK
• Mágnesesen csatlakozó, cserélhető analóg karok több játékstílushoz
• Mágnesesen csatlakozó, cserélhető d-pad irányválasztók több játékstílushoz
• Xbox One és PC (Windows® 7 és afelett) kompatibilitás
• Vezetékes kapcsolat 3 m hosszúságú, cserélhető kábellel
• Egyszerűen konfigurálható az Xbox One/PC applikáció segítségével
• Ergonomikus, multifunkcionális gombkiosztás

 

Alapítva 2009