Skylanders Trap Team - Xbox 360 kezdőcsomag

4000 Ft

Kategória: Skylander, Skylander csomagok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Készleten

Leírás

A Skylanders egy olyan különleges játék, ahol a figurák életre kelnek! A Skylanders videojáték és figurák együttese: a szoftver biztosítja a helyet, Sky Lands fantasztikus világát, míg a figurák a játékban irányítható karakterekként jelennek meg a képernyőn!

Minden egyes figura egyedi kialakítással bír, a felhozatal pedig rendkívül színes: sárkányok, elfek, harcosok, mágusok, óriások és apróságok, akik között bárki könnyen megtalálhatja a kedvencét (sőt, gyakran többet is). A karakterek mindegyike egyedig képességekkel bír és a figura mellé gyűjthető kártya is jár, rajta az alapvető információkkal a karakterről. Ilyen például típus, ami nyolcféle lehet: föld, víz, levegő, tűz, élet, élőhalott, mágia vagy tech. A játék elindítása után a figurákat a Portal of Power beolvasóplatform segítségével lehet aktiválni, akik egyből meg is jelennek a játékban.

Trap Team sztorija szerint Kaos, a sorozat főgonosza kiszabadítja a Skylands univerzum legmegátalkodottabb bűnözőit, akiket a Trap Master titulusú különleges hősökkel kell újra befogni – ezek a karakterek (összesen 16 van belőlük) egy teljesen új családot jelentenek a figurák között, egyedi vonásuk, hogy még a második rész óriásainál is nagyobbak, és mindannyian rendelkeznek valamilyen traptaniumból készült speciális fegyverrel. Az új rész sajátossága viszont nem (csak) belőlük adódik, hanem abból, hogy a pályákon legyőzött szökevényeket csapdába zárhatjuk, és a bekasztlizást követően akár még harcba is hívhatjuk, hogy velük győzzük le a többi ellenfelet.
 

A csomag tartalma:

Xbox 360 játékszoftver

  • Portal of Power
  • 2 db Skylanders figura: Snap Shot (Víz - Trap Master), Food Fight (Élet)
  • 2db csapda: Water Tiki és Life Hammer