Watch Dogs Complete Edition /ÚJ/

Cikkszám: 3307215886588

6999 Ft

Kategória: XBOX ONE, Játékok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Új

Készleten

Leírás

2016-03-24

A Watch Dogs Complete Edition, az utóbbi évek egyik legegyedibb nyitott világú akciójátékaként tökéletesen bemutatja, hogy milyen élet is várna az emberiségre egy olyan városban, ahol egy központi operációs rendszer minden elektromos kütyü, ezáltal pedig ember felett átvehetné az ellenőrzést. A digitális elnyomásba bizonyára a valóságban sem mindenki törődne bele, így főhősünk, Aiden Pearce is úgy határoz, hogy fellázad a rendszer ellen!

A mesteri hacker Chicago szabadon bejárható és rendkívül hangulatos városkájában próbálja meg visszaadni az embereknek a régi életüket, miközben telefonjával bármit képes feltörni, módosítani vagy manipulálni, legyen szó számítógépekről, biztonsági rendszerekről vagy jelzőlámpákról, amit alaposan kihasználhatunk majd a feladatok teljesítése során. A tonnányi küldetés alatt megismerhetjük a digitális világ minden árnyoldalát, miközben egy páratlanul izgalmas kaland is vár ránk.

  • Fedezd fel a nyitott világú akciójátékok legújabb generációját, amelyben a jövő Chicagójában teljesíthetsz izgalmas feladatokat!
  • Bújj Aiden Pearce bőrébe, használd ki hackeri képességeit, szállj szembe az elnyomó hatalommal, és ha kell, ragadj fegyvert a győzelem érdekében!
  • A Watch Dogs Complete Edition-nek köszönhetően most az összes eddig megjelent kiegészítő társaságában gyűjtheted be magadnak a Ubisoft díjnyertes alkotását!