Wolfenstein II (2): The New Colossus

Cikkszám: 5055856418368

12999 Ft

Kategória: XBOX ONE, Játékok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Készleten

Leírás

Vár rád a díjnyertes MachineGames újabb játéka, amely a Wolfenstein-univerzumot hivatott bővíteni. A Wolfenstein II: The New Colossus során most új, izgalmas kalandokban lehet részed, amely az elődhöz hasonlóan izgalmas szórakozást ígér.

Bújj Terror-Billy, azaz BJ Blalazkowicz, az ellenállás egyik fontos tagjának bőrébe. Feladata a Náci Birodalom elleni harc, és hogy megmentse az emberiséget az összeomlástól. Lázadóként az a feladat vár Rád, hogy felkutasd az ellenállás megmaradt vezetőit és közös erővel szembeszálljatok a nácikkal. Olyan ikonikus helyekre látogathatsz el a játékkal, mint Új-Mexikó, New Orleans vagy Roswell. Az FPS során nem lesz könnyű dolgod, hiszen a náci katonák jól felszereltek és rendelkeznek a legjobb fegyverekkel is. Ha azonban szeretnéd elhozni a békét, fel kell húznod a kesztyűt majd velük szemben – erre a kamikáze akcióra ugyanis csak Terror-Billy képes!

Most újra visszatérhetsz a Wolfenstein csataterére, hogy részese lehess a legújabb izgalmaknak és szembeszállhass a nácikkal. Vár Rád a Wolfenstein II: The New Colossus rengeteg lövöldözéssel, akcióval és új élményekkel!