World Rally Championship 7 (WRC 7)

Cikkszám: 3499550359626

9999 Ft

Kategória: PS4, Játékok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Készleten

Leírás

Újra kezedbe veheted az irányítást a rally világbajnokság hivatalos játékával! Vár a WRC 7 a legkirályabb autókkal, a legkeményebb pályákkal és a megszámlálhatatlan új élménnyel, amelyben csak részed lehet!

A WRC 7 során nem csak egy izgalmas játékban lehet részed, hanem egy olyan teljeskörű élményben, amelyet korábban még nem láthattál. Lehetőséged lesz választani az összes jelenlegi csapat legjobb autói közül, melyekkel aztán pályára léphetsz. Mindezek mellett minden hivatalos pályán végighasíthatsz a kedvenc autóiddal, valamint a kedvenc pilótáid kíséretében. Mindezeknek pedig gyönyörű megkoronázása a hi-tech grafika, amely a lehető legjobban megközelíti a valóságost, így igazi testközeli élményekben lehet részed majd a rallyban.

A WRC 7 egy igazi rajongói darab mindazoknak a játékosoknak, akik nem elégszenek meg a kőkemény kihívásokkal és a legújabb autókkal, hanem a lehető legvalószerűbb élményt is keresik. Ebben a szoftverben mindezt meg is találhatod, így hát ne habozz! Csapj le a WRC 7-re!