Yakuza 0 /ÚJ/

Cikkszám: 5055277027934

6499 Ft

Kategória: PS4, Játékok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Új

Készleten

Leírás

A Sega legnépszerűbb sorozatának, a Yakuzának újabb epizódja ezúttal visszaterel a sorozat kezdetére. Térj vissza 1988-ba a Yakuza 0-val és fedezd fel a játék gyökereit Kiryuval és Majimával! Bűnözés, hatalmi játszmák, megoldatlan ügyek – ez mind Rád vár!

A 80’-as évek végére visszatérve megismerheted Kazuma Kiryu történetét a kezdetektől, aki a yakuzák ranglétrájának legalján arra vár, hogy megmássza azt. Vele szemben Majima Goro épp azon igyekszik, hogy beilleszkedjen a normális emberek életébe, de a szíve visszahúzza a yakuzák közé. A visszajutás azonban cseppet sem egyszerű.

A két karakterrel három harcmodor közül választhatsz a küzdelmek során, mindegyik más előnyökkel jár, ez pedig fokozza a bunyók izgalmát. Az új képességeket a harcok során, vagy bizniszekből keresett pénzből szerezheted be, azonban ugyanezt a pénzt el is veszítheted, ha nem győzedelmeskedsz. A játék világában mindennel kapcsolatbaléphetsz, és számtalan történetet ismerhetsz meg Oszakában és Tokióban egyaránt.

Fedezd fel a bűnözés legmélyebb bugyrait és verd laposra az összes ellenfeledet! Vidd haza még ma, ha te is Yakuza-rajongó vagy, hogy még több izgalomban lehessen részed a Japán bűnözők világában!