Használt

Nintendo DSi fehér doboz nélkül

35000 Ft
(0)

Állapot: Használt termék - ellenőrzött kíváló minőség!

  • 1 ÉV TELJESKÖRŰ GARANCIA
  • Fizetés átvételkor


Feliratkozás a termékre
Megosztás:

ceruza: rózsaszín

 

A Nintendo DS Lite  egy kétképernyős kézi játékkonzol amelyet a Niintendo fejlesztett és gyártott. Ez a Nintendo DS harmadik variációja. A DSi felépítése hasonló a DS Lite-éhoz, de két digitális kamerát tartalmaz, támogatja a belső és külső tartalomtárolást, és csatlakozik a Nintendo DSi Shop nevű online áruházhoz.
A DSi két 3,25 hüvelykes (83 mm) TFT-LCD képernyővel rendelkezik – 0,25 hüvelykkel (6,4 mm-rel) nagyobb, mint a korábbi modellek. Az érintésérzékeny alsó képernyő fogadja a bevitelt a mellékelt ceruzáról. A konzol négy betűs gombbal (X, Y, A, B), egy irányítógombbal, valamint Start, Select és Power gombbal rendelkezik. L1, R1 gombok, egy játékkártya-nyílás és egy tápkábel bemenet található a konzol zsanérja alatt. A mellékelt AC adapter (WAP-002) nem kompatibilis egyetlen korábbi DS modellel sem. 
A korábbi modellekkel ellentétben ezen a konzolon két VGA (0,3 megapixeles) digitális kamera található. Az első a belső csuklópánton található, és a felhasználó felé mutat; a második a külső burkolaton található, és a felhasználótól elfelé néz. Az SD-kártya nyílása is új, a jobb oldalon egy fedél mögé került. Míg a DS Lite kapcsolót használt, a DSi az eredeti Nintendo DS-hez hasonlóan egy gombbal rendelkezik a be- és kikapcsoláshoz. A gomb extra funkciókkal rendelkezik, és az eredeti bekapcsológombjával ellentétben az érintőképernyő bal alsó részén található. A fényerő- és hangerőszabályzók a bal oldalon találhatók; öt fényerő-beállítás érhető el – eggyel több, mint a DS Lite esetében. A fülhallgató port a konzol alján található.
  • CPU: A DSi két ARM architektúrájú CPU-val rendelkezik: az ARM9 órajele 133 MHz és az ARM7 órajele 33 MHz. Az ARM9 kétszer olyan gyors, mint a korábbi modellek.
  • RAM: 16 MB (négyszer annyi, mint a korábbi modelleknél)
  • Képernyőfelbontás: 256 × 192 pixel (ugyanaz, mint a korábbi modelleknél)
  • Kamerák: 640 × 480 képpont
  • Tárhely: 256 MB belső flash memória SD-kártyával (2 GB-ig) és SDHC-kártyával (maximum 32 GB) bővítőhellyel
  •  

0 értékelés Nintendo DSi fehér doboz nélkül
    Még nem érkezett értékelés a termékre.

Íratkozz fel hírlevelünkre!