Disney Infinity 1.0 - Kezdőcsomagos Play Set

500 Ft Régi ár: 1 000 Ft

Kategória: Disney Infinity, Disney Infinity figurák

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Vay Ádám körút 11

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Készleten

Leírás

Fizetési információk:

 1. Bankkártyás fizetés
 2. Utánvét
 3. Személyes átvétel

 

Szállítási információk:

 1. GLS:
  1.  bankkártyás/átutalásos fizetés: +1490 Ft.
  2.  utánvét: +1990 Ft.
 2. Személyes átvétel:
  1. Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.:10-13h)
  2. Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve

Szállítás bélelt dobozban.

 

A kezdőcsomagban megtalálható Play Settel 3 különböző világot fedezhetsz fel.

 • The Incredibles (Hihetetlen család) játszható karakterei (külön megvásárolhatók): Mr. Incredible, Mrs. Incredible, Dash, Violet, Syndrome
 • Monsters University (Szörny Egyetem) játszható karakterei (külön megvásárolhatók): Sulley, Mike Wazowski, Randall
 • Pirates of the Caribbean (Karib-tenger kalózai) játszható karakterei (külön megvásárolhatók): Jack Sparrow, Barbossa kapitány, Davy Jones

A Disney Infinity videojáték egyik legnagyobb előnye, hogy platformfüggetlen. A mentés a figurákban tárolódik, így nem kell új konzolra beruházni csak azért, hogy barátaiddal együtt játszhass: elég csak az adott figurát átvinni és már indulhat is a játék! A Disney Infinityben így összefonódik a figuragyűjtögetés a videojátékok felemelő érzésével. A játékhoz bármikor új figurát vásárolhatsz, hogy aztán elmerülhess az új kalandokban kedvenc mesehősöddel! Ha a Disney Infinity sorozatból választasz figurát, akkor azok nem maradnak meg csupán szobrokként a polcon: Mickey, Olaf, Spot, Mulan és még sok más figura várja, hogy életre keltsd őket a képernyőn!

Valósítsd meg álmaidat, rendezd be saját játszóteredet és fedezd fel a Disney filmek világát! A Disney Infinity videojáték úgy lett kialakítva, hogy egyaránt lehessen egy adott film univerzumában kalandozni, illetve interakcióba lépni a más filmből való hősökkel. Az előbbi játékmód a Play Set, az utóbbi pedig a Toy Box.

A játékszettekben (Play Set) a kiválasztott karakter saját világát ismerheted meg. Ehhez a beolvasóplatformra kell helyezned egy figurát és a vele kompatibilis, áttetsző Play Set szobrot (világkockát). Például az indulócsomagban található világkocka három játékszetthez is hozzáférést biztosít: ezek a Szörny Egyetem, a Karib-tenger kalózai és a Hihetetlen család játékszettek. Sulley figurájával így a Szörny Egyetemet és környékét járhatod be, Jack Sparrowval a Karib-térséget, Mr. Irdatlannal pedig a Hihetetlen család játékszettet. Az adott filmet reprezentáló univerzum rendkívül hűen adja vissza az eredeti film világát, ahol egy akció-kaland játék részese lehetsz. A játékszettekben ismerős helyszínek és szereplők, sok küldetés, felfedezésre váró titok és megannyi gyűjtögetni való vár. Az itt megszerzett tárgyakat pedig a Toy Box módban is használhatod majd!

Érdemes azt is tudni, hogy a játékszettekbe nem minden karakternek van bejárása. Például Sulley, Mike és Randy csak és kizárólag a Szörny Egyetem játékszettbe tud bemenni – nem mehetnek át más Play Setekbe és az övékbe sem jöhet át más. Ez persze még nem jelenti azt, hogy ne tudnál egy barátoddal együtt játszani a Play Set módban: ebben az esetben csak arra van szükség, hogy olyan karaktert válasszatok, amelyeknek ugyanabba a játékszetthez van hozzáférése. Amennyiben pedig egyedül játszol, de két figurád is van ugyanabból az univerzumból, akkor a játék alatt egy gombnyomással válthatsz a karakterek között.

 

A Toy Box módba a Play Settel szemben bármely karakterrel beléphetsz! Itt találkozhatnak egymással a más és más univerzumból idecsöppent karakterek, hogy építsenek, versenyezzenek és kalandozzanak egymással! A Toy Box módban minden olyan tárgyat használhatsz majd, amit a Play Set módban egy karakterrel megszereztél. Itt továbbá saját magad alakíthatod a környezetet, a tereptárgyakat, épületeket, mindent, ami a pályához tartozik! Választhatsz előre gyártott pályák közül is, amelyeken már egyből kipróbálhatod például az autó- és lovaglóversenyt, célbalövést vagy más kihívásokat is, illetve ötleteket is meríthetsz saját világod kialakításához. Mindennek csak a képzeleted és kreativitásod szabhat határt! Sajnos az online megosztás már nem lehetséges.

 

Alapítva 2009