A 360-as játékok amikkel játszhatunk XBOX ONE -on!

A 360-as játékok amikkel játszhatunk XBOX ONE -on!

Zharusz

Több száz Xbox 360-játékkal, illetve klasszikus eredeti xboxos játékokkal is játszhatsz Xbox One konzolodon! Egyes Xbox 360-játékok az Xbox One X Enhanced kategóriába tartoznak, ami azt jelenti, hogy kihasználják az új konzol adottságait, amelyek jobb felbontást, az eredeti képpontszám kilencszeresét, illetve részletesebb színmélységet tesznek lehetővé. Próbáld ki a játékok több generációját, és játssz pluszköltség nélkül a már meglévő kedvenceiddel. Az Xbox 360-as játékok esetén még a játékmentéseidet, kie

Tovább
Melyik konzolt válasszam?

Melyik konzolt válasszam?

Zharusz

A tecnológia fejlődésével szélesebb körben nyílt lehetőség a szórakozásra és kikapcsolódásra. 1972-ben Magnavox Odyssey nyitotta a sort és manapság a legtöbb háztartásban meglelhető a televízió, mobiltelefon és dvd lejátszó, ami az elmúlt évek folyamán ugrásszerű fejlődésnek indult. A 90-es években „sárga kazis nintendo” örök retró marad (amire a Nintendo ad is egy lapáttal manapság) és SEGA tett igazán arról, hogy elterjedtek a TV játékok ám egyre gyakrabban bukkan fel egy kérdés sok facebookos csoportban:

Tovább
Hallottál már az Arany Joystickról?

Hallottál már az Arany Joystickról?

Zharusz

Az OMEN és a HP szervezésében idén 35.-ik alkalommal adja a lehetőséget a játékosoknak, hogy szavazzanak: melyik volt az év legjobb játéka! Erre akár már úgy is tekinthetünk, mint a videójátékok Oscar díja!

Tovább
Megéri az előző generáció?

Megéri az előző generáció?

nemeric

Talán minden eddiginél jobban pörög a gaming ipar, folyamatosan jönnek az újítások, gondoljunk csak a rendkívül népszerű e-sport rendezvényekre, vagy éppen a virtuális valóság térnyerésére. A Microsoft és a Sony küzdelmek valóságos sorozatán van túl, a Nintendo csak kisebb, de annál értékesebb piaci szelettel rendelkezik. Nyugodtan mondhatjuk, hogy az Xbox 360 és a PlayStation 3 harcát, habár csak hajszálnyival, de a Sony nyerte meg, hiszen 20 millióval több került konzoljukból értékesítésre.

Tovább