Driver Parallel Lines

Cikkszám: 3546430121436

4500 Ft

Kategória: Retro / Classic gaming, Playstation 2

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Vay Ádám körút 11

Márka: Ubisoft

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Készleten

Leírás

A játékhoz eredeti tok és leírás tartozik! 

A Driver: Parallel Lines az Atari legendás akcióvezető játékának következő része. Ez az egyetlen olyan játék, amely nyílt, gyors tempójú vezetési akciófilm-élményt kínál, és egy kibontakozó, kettős átverésről és bosszúról szóló történetet tartalmaz.

A Driver első fele: Parallel Lines része az 1970-es évek New Yorkjának fotorealisztikus értelmezésében játszódik, miközben a játékosok TK, egy hírhedt 18 éves fiatalember szerepébe bújnak, aki lelkiismerettől és szabályoktól mentesen a város legkeresettebb bérvezetője.

TK belekeveredik egy ármánykodó csoportba, amely az underground bűnözés egyik legnagyobb nevét akarja elkapni. A menekülő sofőrként TK-t átverik, és 28 évre bebörtönzik.

2006-ban TK idősebb, gonoszabb és elszánt, hogy komoly számlákat egyenlítsen ki. Minden vezetési trükkjét be kell vetnie, hogy megzabolázza a 2006-os túlmotorizált közúti gépeket. Több mint húsz év börtön után itt az ideje, hogy újra az utcára kerüljön.

Módosítsd és turbózd fel az autókat, mielőtt részt veszel a valaha volt legizgalmasabb hollywoodi stílusú autós üldözésekben. Több mint 35 változatos küldetéssel, hihetetlenül realisztikus vezetési fizikával és egy vadonatúj, váratlan fordulatot hozó történettel a Driver: Parallel Lines az akcióvezetés rajongóinak kötelező darabja.

Termékbemutató videó