Assassin's Creed Brotherhood

Cikkszám: 3307219951282

2499 Ft

Kategória: PS3, Játékok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Készleten

Leírás

Ezio akit már az Assassins Creed 2-ből ismerhetünk, tovább folytatja kalandjait. Történetünk pontosan onnan folytatódik, ahol a második rész véget ért. Az Assassin's Creed Brotherhood számos újítással bír és merőben többet nyújt egy mezei kiegészítőnél.

A harcrendszerben újdonság a sorozatgyilkolás (killstreak), amit sikeres ellentámadás után tudunk beiktatni. Ezzel a módszerrel az ügyesebbek pár másodperc alatt tucatnyi katonát is ki tudnak végezni. A legtöbb fegyver kapott egy különleges támadási módozatot is.

A komolyabb és komplexebb gyilkolórendszer meglepően jól ad hozzá az amúgy is élvezetes harcokhoz.

A küldetéseink során tudunk zsoldosokat is bérelni, akiket szuper-bérgyilkossá képzhetünk, így (úgymond) a saját kis magánhadseregünkkel jóval könnyebben végezzük majd el az éppen adott feladatot, mondjuk egy kiskirály klánjának eliminálását.

Pörgős, véres és megdöbbentően élvezetes többjátékos módra is lehetőség van az  Assassins Creed Brotherhood-ban, amiben ismerőseinkkel együtt, egymással karöltve harcolhatunk vagy akár össze is mérhetjük erőinket.

Az Assassin's Creed Brotherhood ezúttal Rómába kalauzol el minket, a hatalmas és gyönyörű  város miatt a küldetések nagyon változatosak, így teszik megunhatatlanná és felejthetetlenné a játékot.