Beyond Two Souls

Cikkszám: 711719243960

3500 Ft

Kategória: PS3, Játékok

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Nincsen készleten


Feliratkozás a termékre


Leírás

Beyond Two Souls

Tesztelt , hibátlan működés.

Fizetési információk:

 1. Bankkártyás fizetés
 2. Utánvét
 3. Személyes átvétel

 

Szállítási információk:

 1. GLS:
  1.  bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
  2.  utánvét: +1190 Ft.
 2. Személyes átvétel:
  1. Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.:10-13h)
  2. Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól

Szállítás bélelt borítékban.

 

Az egykori Heavy Rain alkotói ezúttal is kitettek magukért, a Beyond Two Souls képében ugyanis egy olyan interaktív mozit, egy olyan érzelmektől, fordulatoktól és akciótól sem mentes kalandjátékot készítettek, amit garantáltan nem felejtünk el, amíg élünk.

A Quantic Dream ugyanis olyan kérdéseket feszeget a cselekmény során, amire korábban talán még soha nem volt példa, sőt a fejlesztők attól sem ijedtek meg, hogy az élet és a sors alapvető kérdéseire való válaszok mellett még a túlvilág és a természetfeletti lehetőségeit is kutassák.

A játékban egy Judy Holmes nevű főhőst alakítunk majd, akinek különleges képessége, hogy kapcsolatot tud létesíteni a túlvilággal, ezáltal pedig beszélni a halottakkal, ami egyszerre áldás és átok is számára. Az alkotás története sajátos formában próbál válaszokat találni a halál utáni lét rejtelmeire, de ahhoz, hogy mindezt kiderítsük, Judy-nak hatalmas árat kell fizetnie, miközben megjárja a mennyet és a poklot is.

A Beyond Two Souls keretein belül csodaszép, filmszerű jelenetek várnak ránk, így gyakran lesz olyan érzetünk játék közben, mintha egy interaktív mozifilm főhősének életét és történetét irányítanánk a saját döntéseink szerint. Nem árt azonban vigyázni, hiszen választásainknak itt valódi súlya lesz, így gyakran sorsok és életek felett is ítélkezhetünk. Ha még legalább egy játékot meg akarsz venni PlayStation 3-ra, mindenképpen a Beyond Two Souls legyen az!

 • Ismerd meg te is azt a varázst, amit csak a Quantic Dream fejlesztői képesek a képernyőre varázsolni!
 • Éld át Judy őrületes kalandjait, amelyben fejtörők, akciók és rengeteg fordulat is vár rád!
 • A filmszerű látványvilágnak köszönhetően a szereplők szó szerint megelevenednek a képernyőn, és olyan valószerűnek tűnnek, hogy képesek leszünk osztozni sorsukon.

 

Alapítva 2009