DJI Mini 2 SE

127500 Ft

Kategória: Fotó, Videó és okos eszközök, Drónok

Márka: DJI

Állapot: Új

Nincsen készleten


Feliratkozás a termékre


Leírás

DJI Mini 2 SE: Új kompakt drón, elérhető áron

 
DJI Mini 2 SE: Új kompakt drón, elérhető áronA DJI Mini 2 SE drón, a DJI vezető dróngyártó által kifejlesztett legújabb modell.

Ez a kicsi, könnyű és összecsukható drón kiváló választás lehet mind az amatőr, mind a haladó  felhasználóknak, akik értékelik a drónokban rejlő kreatív lehetőségeket, de nem akarnak túl sokat költeni.

A DJI Mini 2 SE drón néhány kivételes tulajdonsága közé tartozik a 2,7K videófelvétel, amely lenyűgöző, kristálytiszta minőségben rögzíti a repülés élményét. Emellett a drón nagy felbontású fotókat is készít, amelyek részletes és éles képeket adnak.

A DJI Mini 2 SE drón könnyűsúlyú, így könnyedén hordozható és szállítható, ráadásul összecsukható formájának köszönhetően könnyedén elfér a táskádban vagy hátizsákodban.

 

 

Kis méret, könnyű használatA kis méret ellenére azonban rendkívül stabil repülést tesz lehetővé, az 5-ös szintű szélellenásnak köszönhetően akár 38 km/h-s széllel is szembe tud szállni, ezzel biztonságos és pontos manőverezést tesz lehetővé.

 

Az általános funkcionalitás mellett a DJI Mini 2 SE drón számos intelligens funkcióval rendelkezik, amelyek még élvezetesebbé teszik a repülést. Például az automatikus visszatérés funkcióval a drón visszatér a kiindulópontra, ha elveszti a kapcsolatot a vezérlővel vagy ha az akkumulátor lemerülőben van.

 

 

QuickShots

 

Néhány érintéssel a DJI Mini 2 SE automatikusan rögzít és készít professzionális szintű videoklipeket, amelyeket közvetlenül megoszthatsz a közösségi médiában. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy vagy tapasztaltabb, a DJI Fly alkalmazás segít lenyűgöző eredményeket elérni, hangsávokkal és szűrőkkel kiegészítve.

 

 

Jobb, mint a DJI Mini SEA DJI Mini 2 SE a Mini SE-vel ellentétben rendelkezik 4x-es (Full-HD felvételkor) digitális zoom-mal, valamint az DJI O2-nek köszönhetően akár 10 km távolra is el tud menni problémamentesen, míg az elődje maximum 4 km-re tudott, wifi kapcsolattal, ami jóval instabilabb jeleket tud továbbítani a drón felé.
 

 

Paraméterek

 

Hossza: 245 mm

Szélesség: 289 mm

Magasság: 56 mm

Súlya: 249 g

 

Műszaki adatok

 

GPS típus: GPS/GLONASS

Akkumulátor típusa: Li-Polymer 5200 mAh

Az akkumulátor feszültsége: 3,7 V

Maximális működési távolság: 10 km

Autonómia: 31 perc

Maximális magasság: 4000 m

Maximális sebesség: 16 m/s

Maximális emelkedési sebesség: 5 m/s

Maximális ereszkedési sebesség: 3,5 m/s

Függőleges sikláspontosság: ±0,1 m (látási helymeghatározással), ±0,5 m (GPS pozicionálással)

Vízszintes: ±0,3 m (Vision Positioning), ±1,5 m (GPS helymeghatározással)

Maximális dőlésszög: 40°

Üzemi hőmérséklet: 0 - 40 °C

 

Kamera

 

Érzékelő mérete: 1/2,3"

Membrán: 2.8

Érzékelő felbontása: 12 Mpx

Képfelbontás: 4000x3000

Videó felbontás: Full HD, 2,7K

Videó rögzítési formátum: MP4

Memóriahely típusa MicroSD

Memóriakártya kapacitása: Max. 256 GB

Képfájl formátum: DNG, JPEG, RAW

 

Távirányító

 

Működési frekvencia: 2,4 GHz, 2,4835 GHz, 5,725 GHz, 5,85 GHz

Maximális jelsugár: 10 km
 

A DJI Mini 2 SE tökéletes választás azoknak, akik nem akarnak sok pénzt költeni, viszont minőségi felvételeket szeretnének rögzíteni.

Termékbemutató videó