Battlefield 2 Modern Combat

Cikkszám: 5030930040314

3000 Ft

Kategória: Retro / Classic gaming, Playstation 2

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Vay Ádám körút 11

Márka: Electronic Arts

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Készleten

Leírás

A játékhoz eredeti tok és leírás tartozik! 

Battlefield 2: Modern Combat a díjnyertes Battlefield-franchise folytatása. Lépj be a modern hadviselés csúcstechnológiás frontvonalaiba, szállj harcba több mint 64 játékossal a PC legnagyobb online csatáinak egyikében, miközben a három katonai szuperhatalom - az USA, a kínaiak vagy az újonnan alakult közel-keleti koalíció - egyikéért küzdesz. Különféle katonaosztályok, köztük a támadó, mesterlövész, különleges egységek, harci mérnök, orvos, nehézfegyveres és páncéltörő egységek Új, legmodernebb fegyverrendszerek, köztük drótirányítású rakéták és lézerrel kijelölt bombák.

Az anyagbehatolás funkció biztosítja, hogy a játékosok tudják, mi a különbség a fedezék és az elrejtőzés között A karakterek kitartása és növekedése. A játékban elért sikerekkel a játékosok az újonctól egészen a tábornokig növelik rangjukat, és új fegyvereket, kitüntetéseket és még sok mást szabadítanak fel Csatlakozz egy osztaghoz, vagy válaszd az új parancsnoki módot, hogy átvedd a csatatér parancsnokának stratégiai szerepét, aki irányítja erőit Teljes játékbeli közösségi támogatás, beleértve a haverlistákat, a statisztikák követését, az élő chatszobákat és a játékbeli klánok létrehozását Voice over IP támogatás Headset segítségével.

A játék főbb jellemzői

  • Online többjátékos akció akár 64 játékossal a PC-n

  • A teljesen új játékmotor életre kelti a hatalmas helyszíneket realisztikus fizikával és dinamikus megvilágítással kiegészítve

  • A pályák a csatában részt vevő játékosok számának megfelelően méretezhetők, így minden alkalommal egyedi és intenzív élményt nyújtanak.

  • Vezess több mint 30 szárazföldi, tengeri és légi járművet, köztük tankokat, helikoptereket, légpárnás hajókat, gyors támadó járműveket és vadászgépeket.

  • Válassza ki, hogy amerikai, kínai vagy közel-keleti koalíciós csapatként harcol, mindegyikük saját, egyedi arzenállal rendelkezik.

Termékbemutató videó