Bioshock

Cikkszám: 5026555246415

1499 Ft

Kategória: XBOX ONE, Játékok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Ingyenes szállítás!

Készleten

Leírás

XBOX ONE KOMPATIBILIS!!

A BioShock egy egyedi FPS akciójáték teli sosem látott fegyverekkel és taktikákkal. Egy egész arzenál gyilkolóeszközből választhatsz az egyszerű revolvertől a gránátvetőn át a vegyszerszóróig, de módosítanod kell a DNS-ed is, hogy megalkoss egy még halálosabb fegyvert: önmagad. A beinjekciózható plazmidok emberfeletti képességeket adnak: szórj villámokat a vízbe egyszerre több ellenség megrázásához, vagy fagyaszd meg, majd egy franciakulccsal zúzd szét őket.

 Egy repülőbaleset túlélőjeként egy ismeretlen helyen találod magad. Fedezd fel Rapture-t, az óceán mélyén rejtőző várost, és hagyd, hogy beszippantson egyedi hangulata! A gyönyörű art deco stílus és a fény-árnyék hatások mesteri használatával a BioShock egy hátborzongató élménnyel ajándékoz meg.

Törj fel készülékeket, rendszereket, és fejleszd fegyvereidet vagy készíts új lőszerfajtákat. Változtass fegyverré mindent: a környezetet, a tested, a tüzet és vizet, sőt még a leggonoszabb ellenségeidet is. Minden találkozás eltérően zajlik le, és nincs két játékos, aki egyformán játszaná végig a játékot.

Bocsáss ki tűzvihart ujjaid hegyéből, vagy ereszd szabadjára a karod vénáiban kikelő gyilkos darazsakat! Rengeteg genetikai változtatáshoz juthatsz hozzá a játék során, amelyek mindegyikével más képességekhez juthatsz, új taktikai lehetőségeket biztosítva számodra.