Call of Duty Black Ops II

Cikkszám: 5030917111716

3500 Ft

Kategória: PS3, Játékok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Ingyenes szállítás!

Készleten

Leírás

Újra az ellenséges területen és a golyózáporok közepén találhatod magad az idén november 11-én megjelenő Call of Duty: Black Ops II-ben!  Ahogyan azt az előző részben megszokhattad, itt sem mindig a nyílt harc vezet sikerhez, meg kell tanulnod maximálisan kihasználni álcázási tudásodat, a harctér nyújtotta lehetőségeket. Vadonatúj grafikus motor, a Call of Duty játékokra jellemző intenzív játékélmény, úgy érezheted, mintha téged vennének körül a robbanások és a féktelen fegyvercsattogások zajai.

A nem túl távoli jövőben egy új konfliktus veszi kezdetét, a kínai tőzsdét ért kibertámadást követően Kína korlátozza a ritka elemek kivitelét az országból, ami hidegháborúhoz vezet köztük és az USA között. A világ megállíthatatlanul sodródik a sorsdöntő fejlemények felé, így itt már nem grandiózus csatákban dől el a harc kimenetele, hanem a technikai hadviselést alkalmazó, kis létszámú rajtaütéseken van a hangsúly.

A Singleplayer játékmód dinamikus, a játékos cselekedeteire épülő kampányt tartalmaz. Küzdd végig többször a játék nyújtotta sztori vonalat, s a végkifejlet mindig más lesz a forradalmi Strike Force küldetésstruktúrának köszönhetően, így a szavatosság és a változatosság maximálisan garantált! A nagy sikert aratott Zombies mód ismét visszatér, saját egyjátékos és multiplayer lehetőségeivel, a többjátékos módban pedig ismét összemérheted a tudásodat ismerősökkel és ismeretlenekkel egyaránt.