Használt

Elite II vezeték nélküli Xbox-kontroller, Series 2 / használt /

48990 Ft 55000 Ft
- 11%
(0)

Állapot: Használt termék - ellenőrzött kíváló minőség!

  • 1 ÉV TELJESKÖRŰ GARANCIA
  • Fizetés átvételkor


Feliratkozás a termékre
Megosztás:

Az  Xbox Elite Series 2 Vezeték Nélküli Kontroller több, mint 30 új módot kínál a profi szintű játékra

Fejleszd a célzást az új, állítható feszességű analóg karokkal, lőj gyorsabban a rövidebbre állítható ravaszokkal, és maradj a célon a körben gumírozott markolatnak köszönhetően.

Rezgő ravaszokat és további motorokat tartalmaz. A motorok az alkalmazáson belül állíthatók.

  • Élvezd a végtelen testreszabhatóságát az új, cserélhető elemekkel és az exkluzív gombkiosztási lehetőségekkel az Xbox Accessories alkalmazásban.
  • Ments el akár 3 profilt és 1 alapértelmezett profilt a kontrolleren, és válts köztük bármikor a Profile gombbal.
  • Cseréld ki az analóg karokat, d-padot, és az alsó kallantyúkat, és igazítsd a kontrollert a saját játékstílusodhoz.
  • Maradj játékban tovább, az akár 40 óra üzemidőt biztosító, újratölthető akkumulátorral és az újratervezett, tartósabb belső alkatrészekkel.
  • Használd az Xbox Wireless vagy Bluetooth technológiát, vagy a csomagban található USB-C kábelt, és játssz Xbox One-on és Windows 10 PC-ken és táblagépeken. 3.5 mm sztereó jack csatlakozót tartalmaz.

A versenyző típusú játékosok igényeihez tervezve az Xbox Elite Series 2 Vezeték Nélküli Kontroller kiváló teljesítményt, testreszabhatóságot és tartósságot kínál ott, ahol a legjobban számít – a kezedben. A doboz tartalma: Xbox Elite Series 2 Vezeték Nélküli Kontroller, hordtáska, 6 analóg kar: Standard (2), Klasszikus (2), Magas (1), Széles kupola (1), 4 kallantyú: Közepes (2), Mini (2), 2 D-pad: Standard és Kör alakú, Karbeállító kulcs, Töltő-dokkoló, USB-C kábel.

 
 
 
 
 
 

MÉDIA

slide 1 of 1,show larger image, product image
 
 
 
 
 
 
 
Xbox Elite Wireless Controller Series 2
A világ legspeciálisabban kifejlesztett kontrollerével úgy játszhatsz, mint a profik.
 
 
 
 
 
 
 
Teljesítményre tervezve
A mai, a versenyszellemet a középpontban tartó játékosok céljainak jegyében tervezett, vadonatúj Xbox Elite vezeték nélküli kontroller 2. sorozata több mint 30 új módszert kínál a profi játékra. Javítsd célzási készségedet az új, állítható feszességű karokkal, tüzelj még gyorsabban a rövidebb, érzékeny ravaszzárakkal.
 
 
 
 
 
 
Product image
Product image
Product image
Neked optimalizálva

Alakítsd a kontrollert a kívánt játékstílushoz az új, cserélhető karokkal és laposkar-alakzatokkal. Elmenthetsz 3 egyéni profilt és 1 alapértelmezett profilt a kontrolleren, majd útközben is válthatsz köztük a Profil gombbal. Használd a vezeték nélküli Xboxot, a Bluetooth-kapcsolatot vagy a csomagban található USB-C-kábelt is, hogy játszhass Xbox One konzolon és Windows 10 eszközökön. *
 
Több lehetőség a testreszabásra

Ismerd meg a testreszabások végtelen tárházát az Xbox Accessories alkalmazással. Jelölj ki egy gombot, amely „Shift billentyűként” szolgál, hogy alternatív elemeket lehessen a többi gomb mindegyikénél. *
A hosszabb játékidőre tervezve

Maradj a játékban tovább az akár 40 órás üzemidejű tölthető akkumulátorral, valamint az olyan továbbfejlesztett összetevőkkel, amelyek valóban tartósak. Töltsd fel a kontrollert a tokjában vagy azon kívül a mellékelt USB-C-kábellel és a töltődokkal. *
 
Doboz tartalma
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Main hotspot image
Product image
Product image
*Fontos információ: 
 
Az akkumulátor élettartama: a többi kiegészítőtől, a használat jellegétől és más tényezőktől függően változhat. A tesztelést a Microsoft végzi el előre legyártott egységek segítségével. xbox.com/elitebattery.
 
Gombok hozzárendelése: az Xbox Accessories alkalmazáson keresztül érhető el Xbox One konzolhoz és Windows 10 rendszerhez. 
 
Operációsrendszer-frissítések: szükségesek lehetnek. További információért keresd fel az xbox.com/xboxone/controller-OS webhelyet.
 
Az Xbox-kiegészítők alkalmazásfunkciói – így a gombok hozzárendelése és a profilkonfiguráció is – csak Xbox One konzolon és Windows 10 rendszerű számítógépen áll rendelkezésre. 

0 értékelés Elite II vezeték nélküli Xbox-kontroller, Series 2 / használt /
    Még nem érkezett értékelés a termékre.

Íratkozz fel hírlevelünkre!