Fallout 3

Cikkszám: 093155125483

2500 Ft

Kategória: XBOX ONE, Játékok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Ingyenes szállítás!

Készleten

Leírás

XBOX ONE X TÁMOGATOTT!!!

Ne maradj ki Te sem a legújabb Fallout élményekből! A Bethesda most a Fallout 3-al egy egészen új terepre tereli a szériát, melynek során egészen újfajta élményekben lehet részed. A játék ráadásul ezúttal a jövőbe repít el, így a legújabb élmények garantálva vannak!

A játékban miután megalkottad a saját karakteredet, bele is csöppensz az események sűrűjébe. Napjaidat apáddal tengeted magányosan a 101-es menedékben mindaddig, amíg amaz úgy nem dönt, hogy az kisétál az atombomba sújtotta külvilágba, otthagyva Téged. A lábad alatt azonban akkor válik forróvá a talaj, amikor a menedék felvigyázója elkezd rád vadászni. Elhagyva a helyet az apád nyomában lassanként megismerkedhetsz az alternatív történelem helyszínével, amely cseppet sem szívderítő, valamint lassanként körvonalazódik előtted, hogy mi történt a világgal és hogyan lehetne megmenekülni. A vég azonban nem feltétlenül lesz felhőtlen és boldog. Te hogy döntesz majd?

Ismerd meg a Fallout 3 vadiúj, fordulatos és meglepő történetét, melynek során nem szenvedsz majd hiányt kihívásokban, akciókban és élményekben. Az újabb résszel most páratlan izgalmak várnak Rád, amilyennel még nem találkozhattál a széria során.