Fifa 2005

Cikkszám: 5030930038656

2 000 Ft Régi ár: 2 500 Ft

Kategória: Retro / Classic gaming, Playstation 2

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Vay Ádám körút 11

Márka: Electronic Arts

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Készleten

Leírás

A játékhoz eredeti tok és leírás tartozik! 

Minden nagyszerű focistának szüksége van egy remek első érintésre - és ez most a FIFA Soccer 2005 játékosaival a játékosok számára is igaz. A teljesen új, fluid játékos kinetikus rendszer segítségével a játékosok első érintése kulcsfontosságú előnnyé válik a játékosok számára, akik gyorsan gondolkodnak és gyorsan cselekednek, hogy túljárjanak a vetélytársak eszén. A teljesen új animációs rendszer minden gombnyomásra hiteles reakciókészséggel reagál, közvetlenül átültetve a világ legjobb játékosainak sebességét. A FIFA Soccer 2005 több mint 350 hivatalos csapat- és bajnoki licenccel a világ minden tájáról, több mint 12 000 hivatalosan licencelt játékossal, a továbbfejlesztett karrier móddal és az EA SPORTS Online játékkal több extrát kínál, mint bármely más 2004-ben megjelent sportjáték.

  • A minőségi első érintés - amely a sportág velejárója - az az alapvető tulajdonság, amely elválasztja a jó játékosokat a nagyszerű játékosoktól a futballpályán.

  • A továbbfejlesztett gomb- és vezérlőérzékenység hiteles első érintést biztosít a FIFA Soccer 2005 felhasználói számára. A fluid játékos kinetikus rendszer segítségével a futball legfontosabb képessége megújult, hogy az eddigi legérzékenyebb és legjutalmazóbb irányítási rendszert nyújtsa.

  • Hozzáadott játékmenet mélység: A labdán kívüli irányítás finomhangolt és minden eddiginél jobb a FIFA Soccer 2005-ben. Vedd át az irányítást a labdát nem birtokló játékosok felett a szerelésekkel, a helykihasználással és a csapattársaid futásra küldésével, miközben te irányítod a pályát.

  • A hitelesség fokozása érdekében a bedobásoknál történő mozgást is hozzáadták.

  • Az abszolút közvetítés: Az új játékbeli kameraszögekkel, a visszajátszások sima vágott jeleneteivel, valamint a játékosok és a stadionok kontrasztjának és megvilágításának javításával a FIFA Soccer 2005 a hiteles televíziós közvetítések látványát és hangulatát nyújtja. Ha ehhez hozzáadod a hivatalosan engedélyezett stadionok hiteles tömegéneklését - kicsik és nagyok egyaránt -, a FIFA Soccer 2005 a lehető legmeghittebb élményt nyújtja.

  • Mélyebb karrier mód: A FIFA Soccer 2005 mély karrier módja próbára teszi képességeidet a pályán és az irodában egyaránt. Építsd fel a franchise-odat, és vezesd klubodat a bajnokságba.

Termékbemutató videó