Nba 2k17

Cikkszám: 5026555358019

7000 Ft

Kategória: XBOX ONE, Játékok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Ingyenes szállítás!

Készleten

Leírás

A mind magasabbra törő 2k Sports most egy újabb gyöngyszemmel ajándékozza meg a sport szerelmeseit.Vesd bele magad a kosárlabda legújabb élményeibe! Most még tökéletesebb és realisztikusabb játékmenettel vár az NBA 2K17!

A szimuláció célja ezúttal is az, hogy minél közelebb hozza az NBA világát. A játékban megtalálod a már ismert módokat és csapatokat, így teljesen ismerős közegben fedezheted fel a most még realisztikusabb játékot. A saját csapatodat is összeállíthatod akár a legjobb játékosokból. Ezúttal is vár a MyCarrier, melyben csúcsra juttathatod az általad megalkotott játékost. Mindezek mellett pedig természetesen ezúttal is vár majd a multiplayer, hogy ne csak egyedül élhesd át a kosárlabda örömeit.

A játékosok ezúttal is sok fejlesztésen estek át, hogy még realisztikusabb mozgásokat és cseleket tudjanak produkálni. Mindezek mellett az Ai is fejlesztésre került, így pedig nagyobb kihívások elé tudnak állítani a meccsek is. A jobb technika mellett a fizikai küzdelmekre is alkalmasak, így jobb lesz velük vigyázni.

Várnak a legádázabb kosármeccsek az NBA 2K17-el! Vesd bele magad a legújabb 2K játékba és légy te az NBA sztárja! Most még fejlettebb és még szebb kivitelben várnak rá a kosaras örömök, ne maradj ki belőle!