New Super Mario Bros. U

Cikkszám: 045496331191

6 000 Ft Régi ár: 6 500 Ft

Kategória: Nintendo Wii / WII U / SWITCH, Játékok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Készleten

Leírás

A New Super Mario Bros. U játékmenete teljes egészében az előző konzolgenerációban megjelent New Super Mario Bros-ra építkezik, ennek köszönhetően pedig nem csak a forradalmian újfajta vezérlési technikát biztosító Wii U GamePad, hanem a Wii Remotesegítségével is irányíthatjuk hősünket. A minden téren klasszikus, de az évtizedek során alaposan kibővült játékélmény középpontjában ezúttal is az ügyességünkre alapozó platformer-elemek kapják a főszerepet, a jól ismert fantáziavilágban tehát akadályok és ellenfelek garmadájával kell összemérnünk tudásunkat.

Akárcsak az előd esetében, úgy a New Super Mario Bros. U keretein belül is lehetőségünk nyílik négy barátunkkal együtt felfedezni és átélni a pályákat, a Boost módnak köszönhetően pedig a végletekig kihasználni a Wii U GamePad lehetőségeit, hiszen az opciót teljes egészében a vezérlő érintőképernyőjével tudjuk irányítani.

A kizárólag Nintendo Wii U-ra megjelenő New Super Mario Bros. U tehát a klasszikus játékmenetet és élményeket varázsolja képernyőinkre úgy, hogy közben maximálisan kihasználja a Nintendo Wii U erőforrásait és lehetőségeit, különös tekintettel a Wii U GamePad különlegességeire.

  • Ha Nintendo, akkor Mario, a Wii U változat esetében hihetetlenül szép megjelenítéssel párosítva.
  • Az évek során kiforrott játékmenet, és akár négy játékos egyszerre történő játéka.
  • A Wii U GamePad mellett akár a Wii Remote-al is irányítható!