Rig Fit Adventure

Cikkszám: 10001998

25000 Ft

Kategória: Nintendo Switch, Játékok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Vay Ádám körút 11

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Készleten

Leírás

Rig Fit Adventure

Tesztelt , hibátlan működés.

Fizetési információk:

 1. Bankkártyás fizetés
 2. Utánvét
 3. Személyes átvétel

 

Szállítási információk:

 1. GLS:
  1.  bankkártyás/átutalásos fizetés: +1490 Ft.
  2.  utánvét: +1990 Ft.
 2. Személyes átvétel:
  1. Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.:10-13h)
  2. Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól

Szállítás bélelt borítékban.

 

 

A Ring Fit Adventure egy olyan kaland, ami mozgásban tart! A különleges Ring-Con kiegészítővel és lábra erősíthető szíjjal ez a Nintendo Switch játék képes a mozgást az irányításhoz felhasználni​

 

Rövid minijátékokkal és testre szabható gyakorlatsorokkal a Ring Fit Adventure egy remek testedzés, ami kiragad a valóságból, és minden képességszinthez megfelelő kihívást nyújt. Ebben a játékban nemcsak a karaktered, hanem te magad is fejlődsz. 20 világban, több mint 100 szintet járhatsz be, és több, mint 60 valódi gyakorlattal hozhatsz elő különféle támadó mozdulatokat. A harcok között többféle módon is közlekedhetsz, például guggolással működő kilövőállások, evezős csónakok és sok minden más is vár.

Szeretnél másokkal is küzdeni? Add tovább a Ring Fit kiegészítőt, és válassz 12 minijáték közül: törj össze dobozokat, alkoss agyagedényeket, és sok mást. A Ring Fit gyűrű a játék nélkül is használható: a hozzá csatolt Joy-Con eltárolja az adatokat, majd később a játékkal szinkronizálva megadja az adott mennyiségű XP-t és már tárgyakat a karaktered számára. Légy motivált játékon belül és kívül is, és éld át ezt a látványos, egészséges kalandot!

 

 

Alapítva 2009