Call of Duty Ghosts

Cikkszám: 5030917126000

5999 Ft

Kategória: XBOX ONE, Játékok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Ingyenes szállítás!

Készleten

Leírás

Ragadj fegyvert Amerika legprofibb osztaga élén a Call of Duty sorozat első next-gen epizódjában, és ismerd meg a széria történetében az eddigi legmonumentálisabb, igazán meglepő fordulatokat tartogató egyjátékos kampányt. Emlékezetes szereplők, filmszerű akciójelenetek és egy döbbenetes végkifejlet: a Ghosts fejlesztői nem apróztak el semmit, az száz százalék.

A játék egyik nagy újdonsága, hogy osztagunkban egy kutya is megtalálható, aki szó szerint képes kiszimatolni a veszélyt - egyes robbanóanyagokat például másodpercek alatt képes felfedezni, így gyakran menthet meg bennünket a "Game Over" képernyővel való találkozástól.

Ahogy azt az elmúlt pár évben már megszokhattuk, a játék multiplayer fronton is komoly újdonságokat és pörgős játékmenetet tartogat számunkra: immár dinamikus, folyamatosan változó pályákon harcolhatunk riválisaink ellen, és teljesen testreszabhatjuk választott karakterünk külsejét (és persze képességeit). Vajon képes életben maradni a legprofibb CoD-játékosok ellen.