Titanfall

Cikkszám: 5035228111356

2 000 Ft Régi ár: 3 500 Ft

Kategória: XBOX ONE, Játékok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Készleten

Leírás

Titanfall

Tesztelt , hibátlan működés.

Fizetési információk:

 1. Bankkártyás fizetés
 2. Utánvét
 3. Személyes átvétel

 

Szállítási információk:

 1. GLS:
  1.  bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
  2.  utánvét: +1190 Ft.
 2. Személyes átvétel:
  1. Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.:10-13h)
  2. Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól

Szállítás bélelt borítékban.

 

A Titanfall futtatásához merevlemez, Gold előfizetés és állandó internetkapcsolat szükséges!

A Titanfall mögött álló Respawn Entertainment stúdiójáról kevesen tudják, de azok a fejlesztők alapították, akik korábban – sok-sok évvel ezelőtt – letették a Call of Duty-sorozat alapjait és sikerre vitték a szériát. Az Infinity Ward név alatt elhíresült stúdió oszlopos tagjai azonban különböző okok miatt úgy döntöttek, hogy egy új csapatban egyesítik újra erőiket, első játékuk alapján pedig úgy tűnik, hogy ez igencsak jó választás volt, a Titanfall ugyanis méltó kihívója lehet bármelyik Call of Duty-játéknak is!

A Titanfall története szerint a Föld lakói ráeszméltek, hogy a háborúkat minimális emberveszteség terhe mellett is meg lehet vívni, így óriási, páncélozott robot-lépegetőket, úgynevezett Titánokat készítettek a cél érdekében. Az új hadviselési formának köszönhetően csakhamar ki is robbannak az első háborúk, amelyekben a Titánok kapták a központi szerepet. A Titanfallban te is részese lehetsz az egyik ilyen nagy háborúnak, méghozzá – választásodtól függően – egy hatalmas mech pilótafülkéjébe zárva!

A játék nem titkoltan azért született, hogy ötvözze korunk népszerű FPS-játékainak többjátékos ütközeteit, így a Call of Duty- és a Battlefield sorozatok legjobb elemeit vették át a fejlesztők ahhoz, hogy elkészíthessenek egy futurisztikus, újító szándékú, de mégis azonnal mindenki által szerethető multiplayer lövöldét, amelynél egy óriási Titán pilótafülkéjében, vagy akár hagyományos formában, gyalogosan is felvehetjük a küzdelmet az ellenfelekkel – természetesen a sci-fikben látott felszereléseket megszégyenítő eszközökkel az oldalunkon.

A Titanfall bár támogatja az egyjátékos élményt is, igazi erejét a többjátékos ütközetekben mutatja meg, méghozzá rengeteg változatos pályán, illetve számtalan játékmód segítségével – az újgenerációs Xbox One-verzió mellett Xbox 360-on is.

 

Alapítva 2009